Acasa       Anunturi       Evenimente       Institutii subordonate       Servicii electronice       Media       Legaturi utile       Monitorul oficial       Contact   

Consiliul Judetean
   Alesi locali
      Conducere CJC
      Consilieri judeteni
      Comisii specialitate
      Declaratii avere consilieri
   Hotarari Consiliu Judetean
   Proiecte hotarari
   Legislatie
Realizari 2016-2019
Aparat de specialitate CJ
   Secretar General al judetului
   Administrator public
   Organizare
   Declaratii avere
Urbanism
Transport judetean
Turism
Centrul Tomis
Centrul "Jean Constantin"
Exproprieri DJ226C
Proiecte finantari europene
   - in implementare 2014-2020
   - finalizate
   - alte institutii
Gestionarea deseurilor
Finantari din buget propriu
   Legea 350/2005-sport, cultura
   Burse elevi
   Rechizite
Informatii de interes public
   Legea 544/2001
   Petitii
   Documente de interes public
   Rapoarte anuale
   Formulare
   SCIM
   Strategie turism 2019-2028
Comunicate presa/informari
Anunturi
   - concursuri
   - achizitii publice
   - licitatii publice
   - consultare publica
   - dezbatere publica
   - transport judetean
   - acte administrative fiscale
   - SMID
   - acorduri de mediu
Judetul Constanta

     Ultimele actualizari 

3 septembrie 2019 - vizita de lucru la mai multe sectii ale SCJU

Astazi, 3 septembrie 2019, Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, insotit de membri ai Consiliului de administratie al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta “Sf. Apostol Andrei” Constanta, de echipa Serviciului Control din cadrul CJC, precum si de conducerea unitatii medicale, a efectuat o vizita de lucru la mai multe sectii ale SCJU. Au fost vizitate Sectiile de Neurologie, Medicala 1 si 2, Nefrologie, Chirurgie Plastica, Microchirurgie - Reconstructiva si Unitatea de Primiri Urgente. Control a vizat starea de functionare a sectiilor, conditiile de cazare pentru pacienti si stadiului lucrarilor la Sectiile de Radioterapie si Neurologie.

In cadrul vizitei, domnul presedinte a discutat atat cu pacientii cat si cu cadrele medicale referitor la doleantele si nevoile acestora, iar in cazul UPU s-a interesat de timpii de asteptare pentru primire si diagnosticare a persoanelor care necesita interventii de urgenta. S-a constatat necesitatea interventiei privind renovarea si modernizarea sectiilor Medicala 1 si 2 si a celei de Chirurgie Plastica, Microchirurgie - Reconstructiva.

“Asa cum am promis, periodic voi efectua controale la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei” Constanta pentru a vedea care sunt nevoile unitatii in vederea imbunatatirii serviciului medical. Investitiile in sanatate sunt o prioritate si voi depune toate eforturile pentru ca pacientii din regiune sa beneficieze de un act medical la cele mai inalte standarde. Voi continua sa ma implic activ in imbunatatirea activitatii unitatilor medicale din judetul nostru.

Impreuna cu doamna doctor Docu Axelerad Any, Sef Sectie Neurologie, am reusit sa reabilitam aceasta sectie cu fonduri de la Consiliul Judetean Constanta si din sponsorizarile atrase de dumneaei. Ii multumesc public pentru implicare si devotament, dar si pentru profesionalismul de care da dovada. Mai sunt multe de facut si voi cauta, in continuare, noi surse de finantare pentru reabilitarea acestui spital a declarat presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu.

In urma controlului efectuat astazi, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, a solicitat conducerii spitalului o analiza privind sumele necesare pentru renovarea/modernizarea sectiilor Medicala 1 si 2, precum si a celei de Chirurgie Plastica, Microchirurgie - Reconstructiva. De asemenea, au fost constatate mai multe deficiente, care puteau fi usor remediate daca managerul institutiei medicale dadea dovada de mai multa implicare.

La finalul vizitei de lucru a avut loc o sedinta cu reprezentantii Consiliului de Administratie si conducerea spitalului, in care s-a solicitat un raport privind planul de igienizare si renovare/modernizare a unitatii sanitare, precum si o situatie a cheltuielilor efectuate pana in prezent atat din fondurile Consiliului Judetean Constanta, cat si din cele alocate de catre Ministerul Sanatatii

 

 


Harta site
Consiliul Judetean Constanta
Adresa: Bulevardul Tomis, nr. 51, cod postal 900725
Telefon serviciul de permanenta: +40 241 488.404
e-mail: consjud@cjc.ro
program de lucru: luni-joi 8:00-16:30, vineri 08:00-14:00
Compartiment Comunicare-Protocol
Persoana: Chirca Ovidiu - inspector
Telefon: +40 241 488.435
e-mail: bpresa@cjc.ro

Informatii publice - Legea 544/2001
Persoana: Enescu Florina
Telefon: +40 241 488.404
e-mail: lege544@cjc.ro