Acasa       Judetul Constanta       Anunturi       Evenimente       Institutii subordonate       Servicii electronice       Media       Legaturi utile       Contact   

Consiliul Judetean
   Alesi locali
      Conducere CJC
      Consilieri judeteni
      Comisii specialitate
      Declaratii avere consilieri
   Hotarari Consiliu Judetean
      Proiecte sedinta CJ
   Legislatie
Realizari 2016-2019
Aparat de specialitate CJ
   Secretar al judetului
   Administrator public
   Organizare
   Concursuri
   Declaratii avere
Urbanism
Transport judetean
Turism
Centrul Tomis
Centrul "Jean Constantin"
Exproprieri DJ226C
Proiecte finantari europene
   - in implementare 2014-2020
   - finalizate
   - alte institutii
Gestionarea deseurilor
Finantari din buget propriu
   Programe sportive, culturale
   Burse elevi
   Rechizite
Informatii de interes public
   Legea 544/2001
   Petitii
   Documente de interes public
   Rapoarte anuale
   Formulare
   Achizitii publice
      Documente constatatoare
   Licitatii publice
   SCIM
Comunicate presa/informari

     Ultimele actualizari 

23 mai 2019 - semnare contracte de finantare pentru 3 proiecte derulate in parteneriat cu DGASPC

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, impreuna cu Sirma Caraman, Secretar de Stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Luminita Mihailov, Director General al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, dar si cu Petre Dinica, Director General al DGASPC Constanta, au semnat, astazi, 23 mai 2019, contractele de finantare pentru proiectele „Inchiderea Centrului de Plasament Delfinul”, „Inchiderea Complexului de Servicii Comunitare Orizont” si „Sprijin pentru o viata normala”.

Prin aceste proiecte, Consiliul Judetean Constanta urmareste cresterea calitatii vietii persoanelor aflate in regim institutionalizat.

”Finantarile joaca un rol important pentru autoritatile locale din judetul Constanta. Daca luna trecuta am semnat 4 contracte in parteneriat cu DGASPC, astazi am semnat inca 3 contracte, cu o valoare totala de aproximativ 14 milioane lei, din care contributia Consiliului Judetean Constanta este de aproximativ 1,2 milioane lei. Toate aceste proiecte sunt deosebit de importante pentru judetul Constanta si, mai ales, pentru cei care au nevoie de asistenta sociala la cele mai inalte standarde. Cei care vor beneficia de aceste servicii formeaza o categorie speciala, oameni care au nevoie de atentia si sustinerea noastra si este firesc sa fim motivati si sa gandim modalitati prin care sa venim in intampinarea nevoilor lor si sa ii sprijinim pentru a duce o viata normala”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu.

Contractele semnate azi vor fi implementate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta si vor fi finalizate pana la sfarsitul anului 2020.

Tot astazi, au fost semnate 3 contracte cu finantare europeana, in valoare totala de aproximativ 15 milioane lei. Astfel, s-au alocat fonduri pentru primaria municipiului Constanta, pentru proiectul privind „Reabilitarea Scolii Gimnaziale nr.16 Marin Ionescu Dobrogianu”, pentru primaria orasului Techirghiol cu proiectul „Cresterea eficientei energetice a cladirii Liceul Teoretic Emil Racovita” si pentru proiectul de „Amenajare spatii verzi in Orasul Harsova” al primariei Harsova.

 


Harta site
Consiliul Judetean Constanta
Adresa: Bulevardul Tomis, nr. 51, cod postal 900725
Telefon serviciul de permanenta: +40 241 488.404
e-mail: consjud@cjc.ro
program de lucru: luni-joi 8:00-16:30, vineri 08:00-14:00
Compartiment Comunicare-Protocol
Persoana: Chirca Ovidiu - inspector
Telefon: +40 241 488.435
e-mail: bpresa@cjc.ro

Informatii publice - Legea 544/2001
Persoana: Enescu Florina
Telefon: +40 241 488.404
e-mail: lege544@cjc.ro