CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  nr.86

privind transmiterea unor imobile, proprietatea publica a judetului Constanta, din administrarea Consiliului Judetean Constanta in administrarea Teatrului de Balet „Oleg Danovski”

 

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 31 iulie 2003

Avand in vedere:

-          Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean;

-          Raportul Directiei Buget-Finante si Coordonarea Institutiilor de Cultura de Interes Judetean ;

-          Avizul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget-finante si administrarea domeniului public si privat al judetului;

-          Avizul Comisiei pentru administratie publica,  juridica, apararea ordinii publice, respectarea drepturilor cetatenilor,

Avand in vedere prevederile art.11 alin.(1) lit.a) si ale art.12 din Legea nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia,

In temeiul art.104 alin.(1) lit.f) si g) si art.109 din Legea nr.215/2001 a administratiei publice locale:

 

HOTARASTE:

 

Art.1 – Se aproba transmiterea imobilelor, proprietatea publica a judetului Constanta, situate in municipiul Constanta, judetul Constanta, avand datele de identificare prevazute in anexa care face parte integranta din prezenta hotarare, din administrarea Consiliului Judetean Constanta in administrarea Teatrului de Balet „Oleg Danovski”.

Art.2 Dreptul de administrare a imobilelor cuprinse in anexa se transmite institutiilor prevazute la art.1 in scopul realizarii de proiecte artistice in domeniul artei coregrafice, precum si al conservarii patrimoniului danovskian.

Art.3 – Imobilele mentionate in anexa la prezenta hotarare pot fi inchiriate, in conditiile legii, de catre titularul dreptului de administrare, numai in scopul desfasurarii unor activitati care sa nu prejudicieze realizarea obiectului de activitate al acestuia si care sa nu afecteze imaginea de institutie publica de cultura.

Inchirierea mentionata la alin.(1) al prezentului articol, se va face conform contractului-cadru aprobat de Consiliul Judetean Constanta.

De la data revocarii de catre Consiliul Judetean Constanta a dreptului de administrare al institutiei prevazuta la art.1, orice contract de inchiriere incheiat de aceasta cu tertii inceteaza de drept.

Art.4 – Predarea-preluarea imobilelor prevazute in anexa si transmise potrivit art.1 se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Art.5 – Directia Administratie Publica Locala va comunica prezenta hotarare persoanelor interesate in vederea aducerii la indeplinire.

 

Constanta 31 iulie 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

Contrasemneaza

SECRETAR GENERAL,

Mariana Belu