CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  nr. 71

privind transmiterea unui imobil, proprietatea publica a judetului Constanta, din administrarea Consiliului Judetean Constanta in administrarea Consiliului Local Negru Voda

 

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 23 mai 2003,

Avand in vedere:

·         Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean;

·         Raportul Directiei buget-finante si coordonarea institutiilor de cultura de interes judetean;

·         Avizul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget-finante si administrarea domeniului public si privat al judetului;

·         Avizul Comisiei pentru administratia publica, juridica, apararea ordinii publice, respectarea drepturilor cetatenilor.

Avand in vedere prevederile art.17 din Legea nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia,

In temeiul art.104 alin.1 lit.”f”  si „g” si art.109din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

H O T A R A S T E :

Art.1 – Se aproba transmiterea in folosinta gratuita a imobilului, proprietate publica a judetului Constanta, situat in judetul Constanta, orasul Negru Voda, avand datele de identificare prevazute in anexa 1 care face parte integranta din prezenta hotarare, din administrarea Consiliului Judetean Constanta in administrarea Consiliului Local Negru Voda.

Art.2 –Transmiterea in folosinta gratuita se face pentru o perioda de sase luni de la data adoptarii prezentei hotarari.

Art.3 – Predarea-preluarea imobilului prevazut in anexa 1 si transmis potrivit art.1, se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 30 zile de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari.

Art.4 – Dupa expirarea perioadei prevazute la art.2, Consiliul Local Negru Voda are obligatia predarii imobilului prevazut la art.1 in conditiile art.3 si in starea fizica in care l-a preluat.

Art.5 - Directia Administratie Publica Locala va transmite prezenta hotarare persoanelor interesate, in vederea aducerii la indeplinire.

 

Constanta 23 mai 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

SECRETAR GENERAL AL JUDETULUI,

Mariana Belu