CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  nr. 69

privind indexarea taxei speciale de utilizare temporara a gradinilor de vara Mamaia si Soveja in sezonul estival

 

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 23 mai 2003,

Avand in vedere:

·         Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean Constanta;

·         Avizul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget-finante si administrarea domeniului public si privat al judetului;

·         Raportul Directiei buget-finante si coordonarea institutiilor de cultura de interes judetean;

In temeiul dispozitiilor art.104 lit.”e” coroborat cu art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala si ale art.48 (03.a1) din H.G. nr.1278/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea O.G. nr.36/2002 privind impozitele si taxele locale,

H O T A R A S T E :

Art.1 – Se aproba indexarea taxei speciale de utilizare temporara a gradinilor de vara Mamaia si Soveja, pentru sezonul estival 2003 cu indicele de inflatie din perioada febr.2002-febr.2003 (116,25%) si a taxelor speciale pentru servicii conexe sub forma prezentata in Anexa nr.1, care face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.2 – Conditiile de utilizare a gradinilor de vara Mamaia si Soveja raman cele stabilite prin H.C.J. nr.37/mai 2002 (anexa 2) cu modificarile survenite conform aplicarii art.1.

Art.3 – Taxa calculata in conditiile prezentei hotarari se achita la casieria Consiliului Judetean Constanta in termen de 24 de ore de la terminarea fiecarui spectacol (art.5 Conditii de utilizare gradini).

Art.4 – Sumele rezultate din incasarea acestor taxe reprezinta surse de venituri ale bugetului judeten. Cuantumul acestora va fi indexat anual cu indicele de inflatie.

Art.5 - Directia Administratie Publica Locala va transmite prezenta hotarare serviciilor publice ale Consiliului Judetean, in vederea aducerii la indeplinire.

 

Constanta 23 mai 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

SECRETAR GENERAL AL JUDETULUI,

Mariana Belu