CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  nr. 36

privind aprobarea delegarii gestiunii serviciilor publice de apa si canalizare furnizate in prezent de catre Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta

 

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 6 februarie 2003

Avand in vedere:

·         Expunerea de motive a  Presedintelui Consiliului Judetean;

·         Raportul Directiei administratie publica locala;

·         Avizul Comisiei pentru administratie publica, juridica, apararea ordinii publice, respectarea drepturilor cetatenilor;

Avand in vedere prevederile art.8 alin.1 si 2, din Ordonanta Guvernului nr.32/2002 privind organizarea si functionarea serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare, aprobata si modificata prin Legea nr.634/2002,

In temeiul art.104 lit.i si art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

H O T A R A S T E :

Art.1 – Se aproba delegarea gestiunii serviciilor publice de apa si canalizare din judetul Constanta furnizate in prezent de catre Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta.

Art.2 – Se aproba executarea unui studiu de specialitate de oportunitate pentru stabilirea solutiei de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si a unui studiu privind nivelul indicatorilor de performanta ai serviciilor la nivelul utilizatorilor.

Studiul prevazut la alin.1 se va executa de consultantul tehnico-economic Royal Haskoning Nederlanden B.V., fara plata.

Art.3 – Se aproba evaluarea patrimoniului privat al Consiliului Judetean Constanta, aprobat prin Hotararea Consiliului Judetean nr.7 din 15.01.2003.

Evaluarea patrimoniului prevazut la alineatul precedent se va efectua de consultantul tehnico-economic Royal Haskoning Nederlanden B.V. prin extinderea contractului de consultanta nr.1315 incheiat intre Consiliul Judetean Constanta si Royal Haskoning Nederlanden B.V. la data de 03.04.2002.

Art.4 - Directia administratie publica locala va comunica prezenta hotarare factorilor interesati, in vederea aducerii la indeplinire.

 

Constanta 6 februarie 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

SECRETAR GENERAL,

Mariana Belu