CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  nr.180

privind aprobarea obiectivului de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str. Brizei II Municipiul Constanta” - Proiect nr.18/2002, faza SF

 

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 24 noiembrie 2003,

Avand in vedere:

-          Avand in vedere expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean Constanta, prin care se propune aprobarea obiectivului de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str. Brizei II Municipiul Constanta”, proiect nr.18/2002, faza SF;

-          Raportul Directiei urbanism, tehnic, investitii si

-          Avizul Comisiei de organizare si dezvoltare, realizare lucrari publice, protectia mediului inconjurator, conservarea monumentelor istorice si de arhitectura a Consiliului Judetean Constanta;

In conformitate cu prevederile art. 16, al 2 si 5 din Legea nr. 189/1998 privind finantele publice locale, precum si ale art. 104, lit. ,,l" si 109 din Legea nr.215/2001, privind administratia publica locala,

 

H O T A R A S T E :

 

Art.1 - Se aproba obiectivul de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str.Brizei II Municipiul Constanta", proiect nr.18/2002, faza S.F., cu caracteristicile principale si indicatori tehnico-economici, dupa cum urmeaza:

- Valoarea totala a investitiei:                 7.724.913,9 mii lei / 203.603,1 euro

(in preturi iunie 2003; 1 euro = 37.891 lei )

din care C+M:                           6.842.540 mii lei / 180.344,5 euro

- Capacitati:      - conducta de distributie - 0,250 km

- conducta de bransament - 0,300 km

- canalizare menajera - 0,530 km conducta canalizare menajera

- canalizare pluviala - 0,620 km conducta canalizare pluviala

- Durata de realizare - 6 luni calendaristice

- Locuri de munca – 0

Art.2 - Directia administratie publica va comunica prezenta hotarare factorilor interesati, in vederea aducerii la indeplinire.

 

Constanta 24 noiembrie 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

Contrasemneaza

SECRETAR GENERAL,

Mariana Belu =============================================================================================

CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

EXPUNERE DE MOTIVE

la proiectul de hotarare privind aprobarea obiectivului de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str. Brizei II Municipiul Constanta"

 

In conformitate cu prevederile art. 16,al 2 din Legea privind finantele publice locale nr. 189/1998, pentru a putea fi inscris in programul de investitii, obiectivul de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str. Brizei II Municipiul Constanta", trebuie supus mai intai aprobarii.

Pentru acest obiectiv s-a obtinut avizul CTE nr.16/17684 / 15.07.2003 a R.A.J.A. Constanta.

In conformitate cu prevederile Legii privind finantele publice locale nr. 189/1998, art. 16, al. 5, supunem aprobarii dumneavoastra proiectul de hotarare anexat.


P R E S E D I N T E ,
STELIAN DUTU

=============================================================================================

CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

Directia Urbanism, Tehnic, Investitii

R A P O R T

privind aprobarea obiectivului de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str. Brizei II Municipiul Constanta".

 

In conformitate cu prevederile Legii privind finantele publice locale nr. 189/1998 art.16 al. 2, pentru a fi inscris in programul de investitii, obiectivul „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str.Brizei II Municipiul Constanta", trebuie supus mai intai aprobarii.

Pentru acest obiectiv s-a obtinut avizul CTE nr.16/17684 / 15.07.2003 a R.A.J.A. Constanta.

In conformitate cu prevederile Legii privind finantele publice locale nr. 189/1998, art.16, al.5, propunem aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici conform avizului CTE.


DIRECTOR,
Ing. George Vilcu

=============================================================================================

CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

Comisia de Specialitate pentru Organizare si Dezvoltare,

Realizare Lucrari Publice, Protectia  Mediului Inconjurator,

Conservarea Monumentelor Istorice si de Arhitectura

A V I Z

al Comisiei de organizare si dezvoltare, realizare lucrari publice, protectia mediului inconjurator, conservarea monumentelor istorice si de arhitectura privind obiectivul de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str. Brizei II Municipiul Constanta"

 

Comisia de organizare si dezvoltare, realizare lucrari publice, protectia mediului inconjurator, conservarea monumentelor istorice si de arhitectura, a luat in dezbatere documentatia tehnico-economice pentru obiectivul de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str.Brizei II Municipiul Constanta”, in sedinta din ............

Pentru aceasta, Comisia de specialitate propune Consiliului Judetean Constanta aprobarea obiectivului de investitii „Lucrari de viabilizare a terenurilor aferente blocurilor A.N.L. din cartierul Faleza Sud - str.Brizei II Municipiul Constanta" proiect nr.18/2002, faza SF.

C O M I S I A :

-          Presedinte: Tudor Voineagu

-          Consilieri: Vasile Pitu, Neculai Enache, Nicolae Rahau, Petrica Munteanu, Balgi Ruhan, Valeriu Stoica