CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  nr.104

privind transmiterea in folosinta gratuita Arhiepiscopiei Tomisului a unui imobil aflat in domeniul public al judetului Constanta si in administrarea Consiliului Judetean Constanta

 

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 31 iulie 2003

Avand in vedere:

-          Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean;

-          Raportul Directiei Administratie Publica Locala;

-          Avizul Comisiei de studii, prognoze economico-sociale, buget-finante si administrarea domeniului public si privat al judetului;

Avand in vedere prevederile art.17 din Legea nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia.

In temeiul art.104 lit.f) si art.126 din Legea nr.215/2001 a administratiei publice locale:

 

HOTARASTE:

 

Art.1 – Se aproba transmiterea in folosinta gratuita, pe durata existentei constructiei, Arhiepiscopiei Tomisului a unui imobil cladire P+1, in suprafata de 390 mp si teren aferent in suprafata de 440 mp, aflat in domeniul public al judetului Constanta si in administrarea Consiliului Judetean Constanta, situat in Constanta, str.N.Titulescu nr.32, in vederea functionarii Seminarului Teologic Liceal Ortodox.

Art.2 – Imobilul transmis potrivit art.1 este identificat conform Planului-anexa, care face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.3 – Predarea-preluarea terenului transmis in conditiile art.1 se face pe baza de protocol incheiat intre partile interesate, in termen de 15 de zile de la data aprobarii prezentei hotarari.

Art.4 – Directia Administratie Publica Locala va comunica prezenta hotarare persoanelor interesate in vederea aducerii la indeplinire.

 

Constanta 31 iulie 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

Contrasemneaza

SECRETAR GENERAL,

Mariana Belu