CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

HOTARAREA Nr.1

cu privire la infiintarea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Negru Voda

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 15 ianuarie 2003

Avand in vedere :

·         Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean Constanta;

·         Raportul Directiei Coordonare-Organizare;

·         Avizul favorabil al Secretariatului de Stat pentru Persoane cu Handicap;

·         Avizul Comisiei pentru sanatate, protectie sociala, sport si agrement;

Avand in vedere prevederile art.8, lit.b din OG nr.102/1999 privind protectia speciala si incadrarea persoanelor cu handicap, modificata si aprobata prin Legea nr.519/2002;

In temeiul art.104, alin.(1), lit.o si art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

H O T A R A S T E :

Art.1 – Se aproba infiintarea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Negru Voda, institutie de interes judetean pentru protectia speciala a persoanelor cu handicap, cu personalitate juridica si sub autoritatea Consiliului Judetean Constanta.

Art.2 – Se aproba organigrama, statul de functii si numarul maxim de posturi ale Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Negru Voda, conform anexelor nr.1 si 2.

Anexele nr.1 si 2 fac parte integranta din prezenta hotarare.

Art.3 – Se numeste, cu delegatie, pana la organizarea concursului, in functia de Director Centru, doamna Stroe Ana-Mirela.

Art.4 – Predarea-preluarea patrimoniului Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Negru Voda se va face pe baza de protocol incheiat intre Directia Judeteana pentru Protectia Drepturilor Copilului si conducerea Centrului, in termen de 30 de zile de la adoptarea prezentei hotarari.

Art.5 – Personalul Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Negru Voda se va incadra pe baza de concurs, in conditiile legii.

Art.6 – Directia Coordonare-Organizare va comunica prezenta hotarare factorilor interesati in vederea aducerii la indeplinire.

Constanta 15 ianuarie 2003

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

SECRETAR GENERAL AL JUDETULUI,

Mariana Belu