CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  Nr. 37

privind instituirea taxei speciale de utilizare temporara a gradinilor de vara Mamaia si Soveja in sezonul estival

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 27 mai 2002.

Avand in vedere :

·         Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean Constanta;

·         Avizul Comisiei pentru studii, prognoza economico-sociala, buget-finante si administrarea domeniului public si privat;

·         Raportul Directiei buget-finante si coordonarea institutiilor de cultura de interes judetean;

In temeiul dispozitiilor art.104, lit.e coroborat cu art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala si ale art.42 din Legea nr.27/1994 privind impozitele si taxele locale modificata si republicata 1998;

H O T A R A S T E :

Art.1 – Se aproba infiintarea taxei speciale de utilizare temporara a gradinilor de vara Mamaia si Soveja, in sezonul estival 2002 si a taxelor speciale pentru servicii conexe sub forma prezentata in Anexa nr.1, care face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.2 – Conditiile de utilizare a gradinilor de vara Mamaia si Soveja sunt cele stipulate in Anexa nr.2, care face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.3 – Taxa calculata in conditiile prezentei hotarari, se achita de utilizator la casieria Consiliului Judetean Constanta, obligatoriu la data semnarii conditiilor de utilizare gradini, in proportie de 30% din valoarea totala rezultata conform aplicarii Anexei nr.1, iar diferenta in termen de 24 de ore de la terminarea spectacolului, (conform art.5, anexa 2).

Art.4 – Sumele rezultate din incasarea acestor taxe reprezinta surse de venituri ale bugetului judetean. Cuantumul acestora va fi indexat anual cu indicele de inflatie.

Art.5 – Directia Coordonare Organizare va comunica prezenta hotarare factorilor interesati in vederea aducerii la indeplinire.

Constanta 27 mai 2002

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

Contrasemneaza,

SECRETAR GENERAL AL JUDETULUI,

Mircea Spanoche-Stoenescu