CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA

H O T A R A R E A  Nr. 60

privind stabilirea de tarife pentru prestari servicii furnizate catre populatie si lucrari de gospodarire comunala

Consiliul Judetean Constanta intrunit in sedinta din data de 6 iunie 2001.

Avand in vedere :

·         Expunerea de motive a Presedintelui Consiliului Judetean Constanta;

·         Raportul Directiei Buget-Finante si coordonarea institutiilor de cultura de interes judetean;

·         Avizul Comisiei de studii, prognoze economice-sociale, buget-finante si administrarea domeniului public si privat al judetului;

In temeiul dispozitiilor art.109 si ale art.104 alin. ____ din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala si ale Hotararii Consiliului Judetean nr.50/2001 privind infiintarea Serviciului pentru lucrari de gospodarie comunala si prestari servicii destinate protectiei populatiei;

H O T A R A S T E :

Art.1 – Se aproba tarifele pentru prestari servicii destinate protectiei populatiei si lucrari de gospodarie comunala, sub forma prezentata in Anexa nr.1 care face parte integranta din prezenta hotarare.

Art.2 – Sumele rezultate din incasarea acestor tarife reprezinta sursa de venituri a Serviciului de gospodarie comunala si prestari servicii destinate protectiei populatiei. Aceste tarife vor fi indexate cu majorarile de salarii stabilite prin acte normative, precum si cu indicele de crestere a preturilor.

Art.3 – Directia coordonare-organizare va comunica prezenta hotarare factorilor interesati in vederea aducerii la indeplinire.

Constanta 6 iunie 2001

PRESEDINTE,

Stelian Dutu

SECRETAR,

Mircea Spanoche-Stoenescu